Wat doet een diëtist?

Op deze pagina vindt u meer informatie over wat een diëtist doet, hoe onze diëtist u kan helpen en hoe hij te werk gaat.

Wat doet een diëtist?

Diëtisten hebben een opleiding gevolgd om mensen advies te geven omtrent voeding een leefstijl en om hen te coachen. Diëtisten mogen cliënten van alle leeftijdsgroepen en met diverse ziekten helpen. Een diëtist is de specialist op het gebied van voeding en gedrag, bij ziekte en gezondheid. De diëtist van Bewust & Gezond staar voor u klaar om u te helpen met uw hulpvraag. Of dit nou afvallen, aankomen of op gewicht blijven is.

Hoe kan onze diëtist u helpen?

Heeft u vragen omtrent voeding, een persoonlijk voedingsadvies of wilt u een op maat gemaakt plan? Dan kunt u terecht bij onze diëtist. Wilt u voedingsadvies bij een ziekte, tijdens de zwangerschap of wanneer u aan topsport doet? Ook dat is geen probleem . Hij luistert naar uw wensen en doelen en maakt een op maat gemaakt plan. Hij kan u ook helpen bij het maken van een voedingsschema als u daar behoefte aan heeft.

Hoe gaat hij te werk?

Allereerst plant hij een intakegesprek in van een uur. Tijdens dit gesprek bespreekt hij uw levensstijl en of deze aanslaat bij de hulpvraag en gaat hij het met u hebben over uw voeding, stress, slaap, ziektes en medicatie. Na dit gesprek worden er afspraken gemaakt die aansluiten bij uw hulpvraag en leefstijl. Er vindt nog een weegmoment plaats en vervolgens plant u een vervolgafspraak. Tijdens deze vervolgafspraak bespreekt u de voortgang, waar u tegenaan loopt en wat er goed gaat. Ook vindt er een weegmoment plaats zodat we uw gewicht kunnen bijhouden.

Neem contact op

Nu u weet wat een diëtist doet en hoe hij u verder kan helpen, hoeft u alleen nog maar contact op te nemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een intakegesprek. Wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier.

Ivor diëtist

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring