Prikkelbare darm syndroom dieet

Een dieet wordt vaak geassocieerd met afvallen, maar een dieet houdt in dat u bepaalde voeding juist niet of wel eet. Het zijn leefregels waar u zich aan houdt. Heeft u het prikkelbare darm syndroom en bent u op zoek naar een dieet wat bij uw leefstijl past? Waardoor u minder last heeft? Onze diëtist stelt samen met u een voedingsplan op.

Prikkelbare darm syndroom dieet

Misschien bent u zelf al gaan experimenteren met voeding. Sommige producten kunnen triggers zijn en zorgen voor buikpijn. Knoflook, ui, koolsoorten en zuivelproducten zijn slechts enkele voorbeelden van triggers. Al deze voeding weglaten, is geen goed idee. Iedereen heeft voedingsstoffen nodig en het weglaten van bepaalde voeding, kan leiden tot een tekort aan voedingsstoffen. Daarom raden we een op maat gemaakt voedingsadvies aan. Onze diëtist kan u hierbij helpen.

Onze werkwijze

Onze diëtist plant allereerst een intakegesprek met u in. Tijdens dit gesprek probeert hij zoveel mogelijk relevante informatie te achterhalen om een voedingsadvies op maat te maken. Uw voeding, slaap, ziektes en medicijnen vormen een totaalbeeld waar de diëtist rekening mee houdt. Vervolgens gaat u op de weegschaal om uw gewicht in de gaten te houden en wordt er een vervolgafspraak ingepland. Uw voortgang, waar u tegenaan loopt en wat er goed gaat, wordt besproken in de vervolggesprekken. U gaat nog een keer op de weegschaal. Heeft u ergens moeite mee? Geen probleem, onze diëtist denkt graag met u mee. We gaan immers samen voor de beste versie van uzelf. Merkt u dat u nog steeds veel last heeft? Dan kan u dat aangeven en kan onze diëtist kijken of het dieet aangepast dient te worden.

Contact met Bewust & Gezond

Heeft u het prikkelbare darm syndroom en bent u op zoek naar een dieet waarmee uw klachten verminderen? Neem contact op met de diëtist van Bewust & Gezond. Onze diëtist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een intakegesprek.

Prikkelbare darm syndroom diëtist

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring