Wilt u leren omgaan met stress? Onze leefstijlcoach helpt u er graag bij

Wilt u leren omgaan met stress? Onze leefstijlcoach staat graag voor u klaar om u hierin te ondersteunen.

Klachten die u krijgt van stress

Een beetje spanning in het leven hoort bij. Het moment vlak voordat u op vakantie gaat, een eindexamen doet of een belangrijke presentatie moet houden. Dit is gezonde spanning. We zijn alerter en we reageren sneller. Langdurige spanning, bijvoorbeeld als u te veel werkt of te veel wilt doen zonder te ontspannen, kan ervoor zorgen dat u zich constant gestrest voelt. U komt moeilijker in slaap en ontspannen lukt niet goed. Op dit punt is stress een probleem en slecht voor uw gezondheid. Slapeloosheid, somberheid, vergeetachtigheid, maagklachten, nek- en rugklachten en moeheid zijn slechts enkele klachten die u krijgt van stress. Heeft u al last van diverse klachten? Dan is het tijd om te leren omgaan met stress.

Een leefstijlcoach inschakelen

Soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Waar krijgt u stress van en op welke manier kunt u de spanning wegnemen, waardoor de stress vermindert. Soms is het goed om een stap terug te doen en om hulp te vragen. Een leefstijlcoach kan hierbij de oplossing zijn. Onze leefstijlcoach helpt u achterhalen waar de stress vandaan komt en hoe u beter kunt omgaan met stress. Door uw leefstijl aan te passen, kan spanning weggenomen worden, waardoor u minder stress ervaart. Wellicht is een dagelijks ommetje van 30 minuten dé oplossing voor u om uw hoofd leeg te maken voordat u naar bed gaat. Het is slechts een voorbeeld van een oplossing die u kan helpen. Iedereen is anders en daarom is elk traject ook anders. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander misschien helemaal niet. Onze leefstijlcoach kijkt naar uw leefstijl en maakt een op maat gemaakt plan.

Omgaan met stress met behulp van onze leefstijlcoach? Neem contact op

Wilt u leren omgaan met stress met behulp van onze leefstijlcoach? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

leefstijlcoach

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring