Wilt u uw levensstijl veranderen? Bewust & Gezond helpt u hierbij

U bent op zoek naar iemand die u kan helpen bij het veranderen van uw levensstijl. Onze leefstijlcoach kan u daarbij helpen. Wilt u beter slapen, meer beweging of uw hele leefstijl drastisch veranderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe gaan we u helpen met uw levensstijl veranderen?

Wanneer u zich aanmeldt voor een eerste gesprek, ontvangt u een intakeformulier waar u wat basis gegevens invult zodat wij wat meer over u komen te weten. Vervolgens nodigen wij u uit voor een eesrte kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek doet onze leefstijlcoach een screening. Hierbij bepaalt zij of leefstijl coaching bij u past en of het zinvol is. De screening gaat in op alle leefstijlindicatoren, we kijken hierbij ook naar contra-indicaties (een reden of omstandigheid om een behandeling niet toe te passen) en er vindt een lichaamsanalyse plaats. Samen met u bekijkt onze leefstijlcoach de hulpvraag en hoe lang het traject zal duren. Ook wordt er direct een plan van aanpak opgesteld.

Het vervolgtraject

Meestal na een week maken we een tweede afspraak. Heeft u liever meer tijd tussen de afspraken? Dan kan dat in overleg geregeld worden. Het is belangrijk dat u zich er fijn bij voelt. Tijdens de vervolgconsulenten besrpeken we de voortgang van uw proces en waar u tegenaan loopt. U krijgt tips en informatie van onze leefstijlcoach om u nog beter op weg te helpen. Geen enkel traject is hetzelfde, omdat ieder mens uniek is en ergens anders hulp bij wilt. Daarom is elk coaching traject altijd maatwerk en wordt er goed gekeken naar de wensen en doelen die u heeft.

Bewust & Gezond

Wilt u meer weten over onze leefstijlcoach of wilt u direct een afspraak inplannen om uw levensstijl te veranderen? Neem dan contact met ons op via de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een eerste kennismaking in te plannen.

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring