Een gezonde leefstijl ontwikkelen kan lastig zijn. Bewust & Gezond ondersteunt u graag.

U wilt werken aan een gezonde leefstijl. Wellicht bent u op zoek naar meer ontspanning, wilt u beter en meer slapen of wilt u meer bewegen. Al deze punten dragen bij aan een gezondere leefstijl. Het is fijn als u een zetje in de goede richting krijgt en om samen met iemand anders dit traject te doorlopen. Onze leefstijlcoach kan u dit zetje geven en coacht u graag tijdens het gehele traject.

Hoe helpt onze leefstijlcoach u met een gezonde leefstijl?

Wanneer u besloten heeft om uw leefstijl aan te passen, kunt u onze leefstijlcoach inschakelen. U ontvangt eerst een intakeformulier waar u wat basisgegevens invult zodat onze leefstijlcoach meer over u komt te weten. Vervolgens nodigt zij u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek doet onze leefstijlcoach een screening. Hierbij bepaalt zij of leefstijl coaching bij u past en of het zinvol is. De screening gaat in op alle leefstijlindicatoren, ze kijkt ook naar contra-indicaties (een reden of omstandigheid om een behandeling niet toe te passen) en ze voert een lichaamsanalyse uit. Samen met u bekijkt onze leefstijlcoach de hulpvraag en hoe lang het traject zal duren. Bent u ervan overtuigd en wilt u hulp bij het aanpassen van uw leefstijl, dan stelt onze leefstijlcoach direct een plan van aanpak op.

Het vervolgtraject naar een gezondere leefstijl

De volgende stap naar een gezonde leefstijl is het maken van een tweede afspraak. Tijdens deze vervolgafspraak bepsreekt onze leefstijlcoach de voortgang en zaken waar u tegenaan loopt. Ook geeft zij u tips en informatie om u nog beter op weg te helpen. Elk traject is maatwerk, omdat geen enkel persoon hetzelfde is. Dat is het mooie aan leefstijlcoaching: geen dag is hetzelfde. Het is een uitdaging om een op maat gemaakt plan voor een gezondere leefstijl te maken en die uitdaging gaat onze leefstijlcoach graag aan. Uw doelen en wensen staan hierbij altijd voorop. Wij van Bewust & Gezond willen namelijk dat u zich goed voelt tijdens het gehele traject en dat we samen uw doel bereiken.

Neem contact op met onze leefstijlcoach

Wilt u meer informatie over de hulp van onze leefstijlcoach? Of wilt u direct een eerste afspraak inplannen om te werken aan een gezonde leefstijl? Neem dan contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een eerste kennismaking in te plannen.

leefstijlcoach

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring