Gezond aankomen doe je met behulp van Bewust & Gezond!

Gezond aankomen doet u niet door gewoonweg heel veel te eten. Op een gezonde manier aankomen doet u door de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en de juiste hoeveelheid. Het is fijn om wat hulp te krijgen bij het gezond aankomen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Sinds 2020 is onze gewichtsconsulent een geregistreerd gewichtsconsulent en kan zij u helpen met het behalen van uw streefgewicht. Wij vinden het belangrijk dat we werken aan op een gezonde manier aankomen.

Oriëntatiegesprek

Allereerst zal onze gewichtsconsulent u vragen om een eetdagboek bij te houden. Deze kunnen we samen bespreken tijdens een oriëntatiegesprek. Ook gaat u op de weegschaal tijdens dit gesprek en wordt uw omtrek opgemeten zodat we de voortgang goed kunnen bijhouden. Wij luisteren naar uw wensen voor eten en zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Stel dat u enorm fan bent van pasta carbonara, dan zullen wij ervoor zorgen dat dit gerecht in een weekmenu of keuzemenu staat. Het is de kunst om genoeg variatie te hebben wat betreft uw voedingsschema. We willen het gezond aankomen natuurlijk wel haalbaar houden.

Hoe gaan we verder?

De eerste stap is gezet en nu gaan we verder! We plannen een vervolggesprek in om tijdens dit gesprek de resultaten te bespreken. U gaat op de weegschaal en wij meten weer uw omtrek. Wij noteren alle resultaten om zo de voortgang bij te houden. Ook als u ergens tegenaan loopt, kunnen we dat bespreken en daar een oplossing voor vinden. Wij vinden het erg belangrijk dat we dit proces samen doorlopen en dat u weet dat u er niet alleen voor staat. Samen gaan we voor de beste versie van jezelf.

Op een gezonde manier aankomen

Op een gezonde manier aankomen is een proces dat niet binnen twee weken klaar is. Het is uw levensstijl die u moet aanpassen en wij begrijpen dat u hier niet zomaar aan gewend raakt. Het uiteindelijke doel is dat u leert omgaan met etiketten op producten in de supermarkt en dat u gezonde keuzes maakt zodat u gezond aankomt. Natuurlijk mag u ons altijd benaderen als u hulp nodig heeft of extra motivatie nodig heeft, want wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: we doen dit samen.

Contact

Wilt u op een gezonde manier aankomen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring