Als gewichtsconsulente help ik mensen met het behalen van hun streefgewicht

Gewichtsconsulente

Vanaf 2020 ben ik, Manon Bos, een geregistreerd gewichtsconsulente en kan ik jou helpen met jouw streefgewicht. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om een gezond gewicht te bereiken en gezond te blijven eten. Daarom vind ik het fijn dat ik u kan helpen! Afvallen, aankomen of op gewicht blijven doet u niet alleen. Samen gaan we werken aan de beste versie van jezelf.

Gewichsconsulente Manon

Vergelijkingen

U bent lekker bezig met gezond eten en u beweegt ook nog minstens 2 keer per week een uur, maar de kilo’s vliegen er maar niet af. Wat doet u verkeerd? Uw buurvrouw heeft gezegd dat ze op deze manier al 5 kilo kwijt is. Misschien herkent u zichzelf wel in deze situatie. Allereerst wil ik vooropstellen dat geen enkel lichaam hetzelfde is. Dus wat uw doel ook is, of dat nou afvallen of aankomen is, het zal nooit even snel gaan als bij iemand anders. Daarom is het zo belangrijk dat u stopt met vergelijken. U bent uzelf en het duurt misschien wat langer bij u, maar dat geeft niet. Het belangrijkste is dat u zich goed in uw vel voelt en dat u gezond afvalt of aankomt.

Mijn werkwijze als gewichtsconsulente in Nederland

Oké, u heeft de eerste stap gezet en daarom bent u nu op de website van Bewust & Gezond belandt. Dat is heel goed, want dat betekent dat u echt wilt werken aan uw gewicht. Het eerste wat ik u ga vragen is om een eetdagboek bij te houden voor een week. Dit eetdagboek bespreken we tijdens het intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek gaat u ook op de weegschaal, meet ik uw omtrek en vraag ik naar wat u wel en niet lekker vindt. Na dit intakegesprek ga ik aan de slag met het maken van een weekmenu of keuzemenu op basis van wat u lekker vindt en wat gezond is. Deze voedingsschema’s zijn geheel op maat gemaakt naar uw lengte en gewicht. Afvallen of aankomen moet niet als een last gezien worden en daarom vind ik het belangrijk dat we ook lekkere gerechten eten. Zolang er een balans is, is er niks aan de hand.

Vervolgafspraken

U ontvangt van mij het weekmenu of keuzemenu en gaat hiermee aan de slag. Na een tijdje spreken we weer af om de voortgang te bespreken. U gaat weer op de weegschaal en we meten uw omtrek weer. Op basis van de resultaten pas ik het weekmenu of keuzemenu aan. Ook bespreken we zaken als: waar loopt u tegenaan? Zit u goed in uw vel? Ik vind het belangrijk dat u zich bij mij op uw gemak voelt en dat u begrijpt dat u er niet alleen voor staat. We doen dit samen.

Contact

Wilt u een intakegesprek aanvragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op.

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring