Diëtiste Hellevoetsluis

We kennen het allemaal wel. We willen op gewicht komen. Of dat nou afvallen of aankomen is. Maar hoe pakken we dit aan? Op het internet zijn diverse diëten te vinden. Het gevaar van het internet is dat u door het bomen het bos niet meer ziet en u niet weet waar u moet beginnen. Daarnaast bestaat ook nog de kans dat een dieet voor de een wel werkt, maar voor de ander niet. Wat u het beste kan doen is de hulp van een diëtiste inschakelen. De diëtiste van Bewust & Gezond, gevestigd in Hellevoetsluis, helpt u graag op weg.

Diëtiste Hellevoetsluis

U wilt de hulp inschakelen van een diëtist in Hellevoetsluis. Dan bent u bij Bewust & Gezond aan het juiste adres. Onze diëtist kan u helpen bij het geven van voedingsadvies. Ook als u lijdt aan een ziekte, zwanger bent of op hoog niveau sport. Onze diëtist maakt een op maat gemaakt plan dat aansluit bij uw hulpvraag. Heeft u behoefte aan een voedingsschema zodat u niet zelf de waardes uit hoeft te rekenen? Ook dat is geen probleem. Wij staan graag voor u klaar.

De werkwijze

Allereerst wordt er een intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek probeert onze diëtist zoveel mogelijk informatie te achterhalen. Hij vraagt naar uw voeding, slaap, ziekten en medicijnen om een totaalbeeld te vormen. Al deze factoren hebben namelijk invloed op uw gewicht. Na dit gesprek worden er afspraken gemaakt die aansluiten bij uw hulpvraag en leefstijl. U gaat nog op de weegschaal en plant vervolgens een vervolgafspraak in. Tijdens deze vervolgafspraak bespreekt u de voortgang, waar u tegenaan loopt en wat er goed gaat. Ook vindt er een weegmoment plaats zodat we uw gewicht kunnen bijhouden.

Plan een afspraak in

Bent u enthousiast geworden en wilt u een afspraak inplannen met onze diëtist in Hellevoetsluis? Neem dan contact met ons op. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een intakegesprek.

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring