Dieet om af te vallen

Een dieet vinden om af te vallen. Op Google zijn genoeg diëten en ervaringen te vinden van mensen die binnen een paar maanden tientallen kilo’s zijn afgevallen. Vaak zijn dit crash diëten die slechts tijdelijk werken en niet goed zijn voor de gezondheid. Afvallen is een geleidelijk proces. Maar wat is het beste dieet voor u om af te vallen? We begrijpen dat u daar graag wat hulp bij wil hebben. De diëtist van Bewust & Gezond helpt u graag bij het vinden van het dieet waarmee u afvalt.

Dieet om af te vallen

U wilt de hulp inschakelen van een diëtist bij het vinden van een dieet om af te vallen. Dan bent u bij Bewust & Gezond aan het juiste adres. Onze diëtist kan u helpen bij het geven van voedingsadvies. Ook als u lijdt aan een ziekte, zwanger bent of op hoog niveau sport. Onze diëtist maakt een op maat gemaakt dieet wat aansluit bij uw wensen. Ieder mens is uniek, daarom werkt ook niet elke dieet bij iedereen.

De werkwijze

Onze diëtist plant een intakegesprek met u in. Het doel van dit gesprek is om zoveel mogelijk relevante informatie te achterhalen. Uw voeding, slaap, ziektes en medicijnen vormen een totaalbeeld waar de diëtist rekening mee houdt. Al deze factoren hebben namelijk invloed op uw gewicht. Vervolgens gaat u op de weegschaal en wordt er een vervolgafspraak ingepland. Uw voortgang, waar u tegenaan loopt en wat er goed gaat, wordt besproken in de vervolggesprekken. U gaat nog een keer op de weegschaal om uw gewicht bij te houden. Heeft u ergens moeite mee? Geen probleem, onze diëtist denkt graag met u mee. We gaan immers samen voor de beste versie van uzelf.
Dieet om af te vallen

Neem direct contact op

Bent u gemotiveerd om een dieet te vinden om af te vallen en wilt u er echt voor gaan? Neem dan contact met ons op. Onze diëtist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een intakegesprek in te plannen.

© Copyright – Bewust & Gezond​ – privacy verklaring